centro

asunnot

search


-

-

Asunnon vuokraus Espanjassa

 

VALITSE vuokrauskohde nettisivuiltamme tai esitä toiveesi täyttämällä kyselylomakkeemme ja lähetä se meille netissä. Vastaamme kyselyysi ja vahvistamme varauksesi. Tämän jälkeen sovittu varausmaksu maksetaan 3 pv. sisällä varauksesta. Varausmaksu muuttuu Vuokravakuudeksi vuokrauksen alkaessa.

PITKÄAIKAINEN VUOKRAUS on 6 kk tai pidempi. Vahvistamalla varaus maksetaan vähintään 1 kk:n Vuokravakuus. Vuokravakuus palautetaan vuokra-ajan päätyttyä asunnossa tehdyn lopputarkastuksen jälkeen. Vuokrasuhteen voi sanoa irti kesken sopimuskauden 1 kk irtisanomisajalla maksamalla ”sopimussakkona” 2 kk vuokraa vastaavan rahasumman.

Jos vuokralainen peruu varauksensa 2 kk ennen vuokra-ajan alkamista palautetaan vuokravakuudesta 50% lääkärintodistusta vastaan. Jos vuokralainen peruu varauksensa myöhemmin, vuokravakuutta ei palauteta.

LYHYTAIKAINEN VUOKRAUS on alle 6 kk. Varausmaksu maksetaan 3 pv. sisällä varauksesta. Varausmaksu muuttuu Vuokravakuudeksi vuokrauksen alkaessa. Vuokravakuus palautetaan vuokra-ajan päätyttyä asunnossa tehdyn lopputarkastuksen jälkeen. Vuokralaisen peruessa varauksensa, varausmaksua ei palauteta. Vuokra maksetaan vuokrasopimuksessa määritellyltä ajalta.

VUOKRAN SUURUUS määräytyy asunnon koon, sijainnin, kunnon ja varustetason, sekä ajankohdan mukaan.

VUOKRAN MAKSUN voi tehdä ennakkoon pankin kautta tai maksaa asuntomyymälässämme sisäänkirjautuessa ensimmäisenä arkipäivänä.